Premiärturen för mig

Hej på er denna fina lördag!
Hoppas ni har en riktigt fin lördag. Idag har jag en riktigt mysig dag med mamma och pappa. Bara vi tre. Vi började dagen med att dem kom över till mig imorse, vi åt frukost ihop och planerade dagen. Därefter packade vi ihop de viktigaste för att vara bort en natt. Det eftersom vi skulle tänkte ta en trip med husbilen deras. Det är premiärturen för mig. Jag vet inte hur mycket jag/vi skrattade när vi började åka. hemifrån. Det kändes så skumt att åka husbil. Det kändes som att man satt i en husvagn och åkte på vägen samtidigt som att man satt i en lastbil blandad med en vanlig bil. Haha, ja ni hör ju det kändes bara lite konstigt helt enkelt.
Men sen vande man sig rätt fort. Man ser verkligen så mycket bättre när man är ute och åker längs vägarna än vad man annars gör i en vanlig bil. Men det är inte så konstigt eftersom det är så mycket större fönster i fram.

Vi började i alla fall åka mot Falun och där blev även första stoppet för lite lunch på McDonalds. Där var det kaos. Det var så mycket folk, men som tur var kom vi dit precis innan ”alla” andra börja komma, så vi hann parkera i lugn och ro i alla fall. Det var tur, eftersom det inte är ”bara” att parkera med en stor husbil. Men det gick bra. Så där åt vi, innan vi åkte vidare mot Rättvik till att börja med.

När vi åkte mot Rättvik så fick vi alla fall svar på varför det var så mycket folk och bilar på McDonalds (för vi hade nog aldrig varit med om nå liknande), men det var för att det var någon tillställning lite längre bort. Det såg vi när vi sedan fortsatte åka. Kulturens dag eller vad det hette, så bara en liten bit därifrån var det fullt med bilar och husbilar parkerade både på parkeringar och stora gräsmattor, plus en hel del folk. Men då fick vi i alla fall svar på det.
Vi visste inte riktigt vart vi var påväg när vi började, bara att vi skulle åka mot Rättvik och eventuellt Tällberg. Det bestämde vi lite löst igår kväll och sen vid frukosten imorse. Men Tällberg blev det inte. Istället hamnade vi mot Leksand och nu är vi parkerade och installerade på en camping i Västanvik. Vi hade tur att campingen hade öppet sista natten nu innan dem kommer stänga för säsongen.
Det är verkligen jättefint här. Vår plats som vi står på ligger lite på höjden så man ser jättebra ut över Siljan. Sen har vi haft jättetur med vädret hela dagen. Hemma kändes det som att det kunde bli rätt dåligt väder när vi åkte hemifrån, men sen har det varit solsken i stort sett hela dagen, och riktigt varmt så vi kunde sitta ute i solen och äta middag. Det känns inte alls som att det är första september om man säger så.

Det känns skönt att komma hemifrån lite. Jag var lite nervös inför att åka bort, men det har gått bra. Jag har känt mig lite isolerad hemma sedan jag kom hem ifrån sjukhuset, men det är ju också eftersom jag inte har någon ork till någonting. Den har ju verkligen inte funnits där.
Det var bara som häromdagen när jag ändå hade ett möte med min verksamhetschef (hon som har hand om allt kring alla assistenter). Hon var hem till mig som tur var, för efter det mötet var kroppen så trött att jag t.o.m. började få feber. Snacka om att kroppen jobbar och blir trött lätt. Att det inte krävs mycket förrän den börjar säga ifrån, och då satt vi ändå bara och pratade.

Därför var det lite extra roligt att jag ändå tycker det har gått riktigt bra idag. För jag har ändå suttit och åkt "bil" större delen av dagen. Sen lärde jag ju lägga mig en stund efter att vi åt middag, men det har jag ju behövt göra hemma med. Sen tycker jag kroppen nog har börjat kännas lite starkare. Inte mycket, men lite. För jag har varit extremt svag dem senaste veckorna, och det är jag fortfarande. Men det kanske är påväg tillbaka. Jag hoppas det. Det har ju ändå gått en vecka sedan jag kom hem från sjukhuset nu, så förhoppningsvis några myrsteg börjar märkas åt rätt riktning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229