Röntgensvar på MRT - Ryggen

Hoppas allt är bra med Er! Men mig är det fortfarande inge vidare. Det har varit några extremt två jobbiga sista dagar/den här veckan (bortsett från hela sjukhusvistelsen hittills såklart).

Igår under dagens rond kom först min smärtläkare samt smärtsjuksköterska och tittade till mig. Jag bröt ärligt talat ihop totalt. Allt har verkligen börjat påverka mig väldigt hårt just nu. För det har blivit som en himla ond cirkel av allting, och då menar jag verkligen allt!
Rondläkaren här från avdelningen kom också förbi där strax efter att dem hade varit där. De kom ungefär samtidigt, så det var bra.

Det visade i alla fall ingenting på magnetkamerundersökningen som dem gjorde på ryggen, så det var skönt! Så då kunde vi släppa det i alla fall, och utesluta det så det inte skulle vara någonting knasigt där som krånglar. Så det var på ett sätt ändå skönt måste säga, även fast jag också bara vill få ett svar på vad allting är frågan om. Varför jag har den här fruktansvärda smärtan osv.

Sen har jag haft ett till problem till här undertiden jag varit här, och som har blivit ett större problem för var dag som går. Vi har fått kämpat med det något enormt utan någon vidare resultat, och det gör också att jag har mått och fortfarande mår väldigt dåligt. Jag tänkte berätta lite mer om det sen, men det är magen. Den har verkligen lagt av helt och totalt pga alla läkemedel, och hittills är det verkligen ingenting som vill fungera. För vi har testat i princip allt som går att testa, t.o.m. saker jag inte ens visste fanns. Så vi får se vad dem säger idag och kommer att göra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229