Rutiner

Hoppas ni har haft en bra dag. Ett bra avslut på denna vecka. Det har jag haft. Jag har haft en väldigt lugn dag. Fått min dags-träning gjord och en mysig promenad ute i skogen. Det är så skönt att jag bara kan gå ut genom dörren så är jag ute i naturen. Om de så är i skogen, runt byn omkring hus eller längs vägen på asfalten. Det är bara att välja det man känner för. Sen är det väldigt skönt att jag nu riktigt har fått rutin på det, och att jag nu har ork till det. Både träningen och att vara ute. Sen får resten av dagen bli som den blir, eftersom det varierar därefter hur mycket energi jag har för dagen. För vissa dagar har jag mer och andra mindre.

Men det känns ändå lite som ett framsteg. Flera framsteg om man tänker sen jag kom hem från sjukhuset i slutet av februari. Framförallt att jag orkar vara uppe mer och göra fler saker. För även om det för en frisk person kanske inte vore så jobbigt eller ta så mycket energi, så är det desto mer krävande för mig. Så det är ändå skönt att känna det.

Sen tror jag alla skulle må bra av att både ha rutiner, och att faktiskt ta sig tid och gå ut en sväng varje dag. Jag är glad att jag har börjat med det, för det är himla skönt när man väl har gjort det. Även om det kan vara kallt och tråkigt ibland. Men det är alltid lika skönt när man sedan kommer hem och in i värmen. Så det är den känslan man får försöka hålla fast vid när man sitter inne i soffan och ska övertyga sig själv om att gå ut.

Hoppas i alla fall ni har haft en bra dag och helg! Det har jag haft. KRAM och godnatt till er!

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Gillar din blogg💕 Ha en bra start på veckan
nouw.com/moayrvelid
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack snälla, va roligt att du gör det! 💕 Tack hoppas du också får det!
nouw.com/elinnhellgren
Emma
Emma ,
Precis så är det! Man sitter i soffan gruvar sig. Men när man kommer ut är det skönt att promenera även om vädret inte är det bästa. Jag försöker att göra mina promenader till rutin. Det är så lätt att hoppa över, lätt att hitta ursäkter. Må gott och ta hand om dig!
www.emmaohman.se
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja precis så är det! Både lätt att hoppa över och hitta ursäkter till att inte gå. Men då får man försöka komma ihåg känslan av att det är skönt att man har gjort det sen. Tack detsamma! 💕
nouw.com/elinnhellgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229