Säg inte att det är samma sak där?

Jag har tidigare haft lite småkänningar i mitt andra underben till och från en längre tid. Men det har inte varit särskilt ofta, utan jag har mer reflekterat över det också har det varit lugnt någon vecka som mest och sen kommit tillbaka igen. Senaste tiden har det varit lite oftare, och idag har det varit en sån dag. Det är precis samma värk som jag har i mitt vänstra underben. Samma smärta som jag låg på sjukhuset i somras för och fortfarande har ont i.

Idag har jag känt av det högra benet lite mer igen. Det är inuti själva smalbenet, men lite längre ner än vart smärtan sitter i det vänstra benet.

Jag gillar det inte, och jag hoppas verkligen inte det är någonting liknande som i det andra benet. Men tyvärr har jag lite av en känsla att de kan vara det. För det känns precis likadant. Det liksom ilar, strålar, moler samtidigt som det stundvis nästan bränner i benet. I skelettet.
Men jag hoppas det är någonting som fortsätter att bara komma tillfälligt och sen försvinner igen. Hellre det, men jag känner mig ändå lite osäker. För jag har en känsla av att det har blivit värre.

Jag försöker att inte ta ut något i förskott, men ni vet ju hur det är. Det är inte alltid så lätt. Men man får bara försöka göra sitt bästa. Inte ta ut någonting i förskott, utan försöka ta en dag i taget och som det kommer. Det är väl bara att avvakta just nu och vänta på fortsättningen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229