Sammanfattning av veckan

Den här veckan tycker jag har varit extremt lång. Den har gått väldigt sakta om ni frågar mig. Jag vet inte varför det känns som att den har gått så sakta, för jag har ju haft saker inplanerade som jag har varit på nästan varje dag. Men ändå har den gått så sakta.

Den här veckan har innehållit en hel del sjukhusbesök. Jag tror ärligt att jag har varit där varje dag den här veckan. Det var i måndags jag hade en ”fri dag”, vad det var tänkt i alla fall fram tills att de på förmiddagen ringde från ögonmottagningen och frågade om jag hade tid att komma redan samma dag. Vilket jag hade. Så det var verkligen skönt, att få den undersökningen gjord och att få höra att dem tyckte det såg bra ut.

Annars under den här veckan har jag varit och tränat på sjukhuset, varit på avtackning av min arbetsterapeut som ska gå i pension, varit på lunch med mamma och några av hennes arbetskollegor i Sandviken, varit in jättesnabbt på köpis, varit och fått laser & massage på smärt, färgat och klippt håret, försökt strukturerat upp det lite med allt kring bloggen osv, och sen idag var jag på möte och träffade alla mina assistenter på möte (dem som kunde komma). Jag har haft fullt upp helt enkelt.

Men det har ändå varit en bra vecka tycker jag. Axlarna har börjat känts bättre och sen gick det bra på träningen med fysioterapeuten. Så det var roligt. Sen nu är jag påväg till Stockholm. Jag ska vara hos Andreas över helgen, så det ska bli mysigt och trevligt att få umgås lite med honom. För sen var det ett tag sen jag var hem till honom sist, det var någon gång innan jul om jag inte minns fel. Så det ska bli roligt. Jag ska vara där tills på söndag. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det får vi se. Men jag gissar på att det blir rätt lugnt.

Hoppas ni också får en bra helg! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Karolina
Karolina,
Vilken fräsch och fin färg du fick på håret! Ha en trevlig helg i Stockholm! Kram❄️
Elin Hellgren
Elin Hellgren,
Tack så mycket Karolina! Tack det ska jag ha! Hoppas du med får en bra helg! Kram ❄️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229