Sista april för 4 år sedan

Godmorgon på er!

Idag är det en rätt speciell dag för mig. Den har blivit det dem senaste 4 åren, och det är inte pga att det är just sista april. Utan det var den här dagen för 4 år sedan som jag blev utskriven och fick komma hem från sjukhuset efter att jag hade legat inlagd på sjukhuset nästan ett halvår. Det känns både som att det var igår och som att det var otroligt längesen. Så för mig betyder den här lite extra. För det blir en dag att minnas ifrån hur jag mådde då till vart jag är idag, och allt som har hänt. Både bra och dåliga saker. För det har verkligen varit fyra händelserika år. Dock har det inte varit en dans på rosor, långt ifrån. Men jag är också otroligt mycket starkare nu än vad jag var då. Så det finns ingenting ont som inte har någonting gott med sig, eller vad man brukar säga.

Den här bilden la jag ut i ett inlägg jag hade skrivit från den här dagen fast för 4 år sedan. Då hade jag äntligen fått kommit hem efter 161 dagar, alltså 5 och en halv månad inlagd på sjukhuset. Det är verkligen skönt att den tiden i livet är förbi.

Hoppas ni alla får en bra sista april! Min kommer bli väldigt lugn. Jag tror vi skulle äta ihop familjen bara, men inget annat speciellt. Inte i år. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229