Sjukhusbesök & neråtdag

Gokväll fina ni!
Både igår och idag har dagen bara gått i ett. Igår tränade jag först lite under förmiddagen, gjorde mig i ordning innan jag sedan åkte till sjukhuset efter lunch. Först var jag till provtagningen för att ta prover inför att jag ska få min Aclasta-behandling nästa vecka. Efter det var jag till min smärtsjuksköterska igen för att få akupunktur. Jag har haft uppehåll ifrån akupunkturen i ca 3 veckor pga att min smärtsjuksköterska har varit bortrest samt för att jag behövde ett uppehåll. Men nu var hon tillbaka igen, så då var det dags att komma igång med akupunkturen igen.

Det var roligt att träffa henne igen, eftersom det kändes så längesen. Därefter stannade jag och handlade lite innan jag sedan åkte hem.Annars idag (onsdag) har jag varit hemma. Fixat med en massa saker känns det som. Sånt som behöver ordnas men som man inte riktigt tar tag i och som man tror ska gå fort men som egentligen tar betydligt längre tid. Det har i alla fall känts som att jag har hållit på med någonting i ett.

Jag var ut en sväng på eftermiddagen för att kolla bland lite gamla möbler ifall det var något jag ville ha kvar. Vi har hållit på och rensat i omgångar här under sommaren bland föråden på ”gamla” saker och möbler, och nu var det lite bland de sista sakerna att titta igenom.

Sen har jag inte riktigt haft en toppendag idag. Jag har känt mig extra trött, seg, ont i kroppen och frustrerad på något sett utan att riktigt veta varför. En sån här liten neråtdag som alla kan ha kan man säga. Men imorgon hoppas jag på en dag då jag kanske känner mig lite piggare och på bättre humör. Det är jobbigt det där när man inte riktigt kan sätta ord på vad det är som gör att man har sina neråtdagar. Men man får försöka tänka positivt, då vet man ju i alla fall när man jar dem bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229