Sjukhusstart på denna vecka

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag haft, även fast det inte har hänt något direkt speciellt. I söndags var jag bara hemma, städade, pratade en längre stund med Andreas i telefon, ritade och tog det lite lugnt helt enkelt. Jag har inte känt mig så pigg den senaste tiden, så det har ändå varit rätt skönt med en lite lugnare helg. Den här veckan har börjat både bra och mindre bra. Både igår och idag har jag varit till sjukhuset tre gånger. En gång igår och två gånger idag. Igår var jag och tränade hos min fysioterapeut. Det gick bra. Över förväntan måste jag säga. Det är verkligen roligt att gå dit, få lite peppning och hjälp med vad jag ska göra och hur jag ska göra för att kunna utvecklas. Känna utvecklingen. Det känns som att vi är på en bra nivå nu också med träningen, så den nivån eller svårighetsgraden ska vi fortsätta med. Sen idag var jag till sjukhuset två gånger. En gång tidigt imorse, och då var jag till Aktiv Ortopedteknik (OTA). Det är där jag går för att få hjälp med skor och skoinlägg till fötterna. Idag fick jag hjälp med att titta ut två nya par skor, samt att vi gjorde avtryck för skoinlägg. Jag tittade ut både ett par inneskor/sandaler och ett par fodrade vinterskor. Just nu har jag inget av det. Så nu är det bara väntan kvar på att dem ska få hem dem, samt göra de justeringar som behövs på rullen. De trodde att inneskorna/sandalerna skulle komma före uteskorna. Men det blir bra, så jag kan börja träna mer på stå/gå utan att det ska bli för mycket påfrestning på framfötterna.
Sen efter lunch idag så var jag och gjorde datortomografi på mina njurar. Det var en uppföljning kan man nästan säga på stötvågsbehandlingen som jag gjorde i mitten av oktober. Det för att se om stenen de behandlade har försvunnit. Jag hoppas verkligen vi lyckades. Så det ska bli spännande att se. Det besöket måste nog ha varit ett av dem snabbaste besöken jag har varit på. Det var i stort sett bara in och ut genom röntgenundersökningsrummet.
De här två dagarna har varit rätt jobbiga fysiskt. Jag har haft mer ont i kroppen, känt mig seg, man skulle nog kunna använda order sliten på ett sätt. Men det för att jag inte känner mig särskilt pigg. Jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg tänkte jag, för nu har jag troligtvis fått lite förklaring till varför jag känner så. Vad lite kan bero på i alla fall. Hoppas ni i alla fall har haft en bra tisdag samt bra start på veckan. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229