Småfixar-dag

Gokväll!

Hoppas ni har haft en bra dag. Idag har jag varit på lite småärenden. Efter lunch var jag bl.a. och handlade lite, hämtade ett paket på posten, lämnade en grej i stan och sen var jag faktiskt in på Statsbiblioteket. Det var verkligen inte igår jag var in där sist. Jag hade tänkt att jag skulle låna några böcker jag sett som jag skulle vilja läsa. Men ingen av dem jag hade sett att jag skulle vilja låna fanns hemma, och sen kände jag mig inte riktigt på humör för att gå och kika efter några andra, så då kom jag ut tomhänt därifrån.

Annars idag har det varit en del småfix hemma. Men det tog sin lilla tid det med. Sen tycker jag allt har gått lite segare den senaste tiden och tar längre tid, men det är nog mycket pga att jag har mått sämre den senaste tiden.
Imorgon måste jag ta tag i att ringa reumatologen. Jag hade tänkt göra det idag men det blev inte av. Både så jag får prata med dem om att jag är sämre i kroppen, blivit väldigt svullen om högerfoten, fått ont i höger underben (lika som vänster) och sen att jag nu äntligen har fått tag på den där medicinen för att inte bilda nya njurstenar. Så han inte fortsätta leta efter någon alternativ medicin till den jag nu fått tag på igen. Sen får vi se vad jag hittar på imorgon, det visar sig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229