Smygande blått

Idag är det dagen efter kortisonsprutorna i handlederna. Gud va begränsad man blir på en gång av dessa sprutor. För det gör ont, speciellt efter att bedövningen gick ur igår sen eftermiddag/kväll.
Jag hade jättesvårt att somna inatt med, så idag känner jag mig verkligen sliten om jag säger så. Tror inte jag somnade förrän framåt fyratiden. Helt sjukt. Ni vet när det går över till att man först är jättetrött men bara inte kan somna pga olika saker. För mig var det både tankar som flög omkring och sen hade jag väldigt ont i handlederna. Men sen går det sakta över till att man blir piggare och piggare och inte kan somna pga det också. Så blev det för mig inatt. Väldigt frustrerande om ni frågar mig.

Jag har rätt ont i handlederna idag om jag ska vara ärlig. Eller jag har rättare sagt väldigt ont. Ni ska bara se blåmärket på högerhanden som också har smugit sig fram mer och mer bakom plåstren han satte över sticken igår. För han stack mig på två ställen på högerhanden. Nu är det i alla fall som en bula också sticker det ut mer och mer blåa skiftningar av ett blåmärke som håller på att växa.

Det är tur att man ändå är van och vet hur det brukar gå till. För jag misstänker att jag kommer ha extra ont som idag och imorgon, och att det sen därefter sakta börjar vända till det bättre. Förhoppningsvis. Jag håller tummarna för det.

I verkligheten ser blåmärket betydligt blåare ut än vad det gör på den bilden, samt att det är som en stor blåmärkesbula under plåstren.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229