Söndag & filmtips

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit så bra den har kunnat. I lördags var jag med familjen. Då var jag bl.a. med Anna och mamma till köpis (Valbo köpcentrum) en sväng. Ni kan läsa mer om min lördag här. Vi hade lite ärenden att göra, samt att vi hade en mysig middag tillsammans på kvällen. Det var jag, familjen och farmor o farfar. Riktigt trevligt.

I söndags hade vi en rätt lugn men produktiv dag. Det kändes som att vi fick mycket saker gjorda fast vi mest bara var hemma. Det var en sak vi var iväg på och det var att vi åkte med källsorteringen, pant, samt att vi åkte och handlade. Annars var vi bara hemma och fixade.

Sen måste jag tipsa er om en jättebra film som vi sedan såg då på kvällen i söndags! Den hette ”The Upside” och det var den engelska versionen av den franska filmen ”En oväntad vänskap”. Samma sak med ”En oväntad vänskap”, om ni inte har sett den heller, så se den! Den är jättebra!
Det handlar om en kille som sitter i rullstol och är förlamande och han ska hitta en ny assistent. Sen händer det en hel del saker under tidens gång och man får följa mycket av deras relation till varandra osv. Riktigt bra i alla fall och rolig, så se den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229