Stutsar högt

Igår hände något stort. Något jag har jobbat länge på, men det har varit långt ifrån en självklarhet om det ens skulle gå. Ärligt talat var det nog ingen som egentligen trodde det skulle vara möjligt. Sen var det inte heller någonting vi egentligen pratade om, även fast jag visste på något sätt att det nog inte var någon som såg det framför sig. Inte ens jag. Jag tror ni kan ha lite svårt att gissa på vad det kan vara, så därför berättar jag istället. Jag satt nämligen på en träningsboll/pilatesboll igår när jag var hos min fysioterapeut. Jag var dit för min träning som jag har varje vecka, och igår var det efter lunch.

Det var verkligen så roligt! Och vilken boost man får motivationsmässigt när man kommer ett steg längre på vägen mot sina mål. Speciellt när det är något både jag och många i min närhet nog inte ens riktigt vågat tänka tanken på, eftersom jag inte ens har kunnat suttit upp utan en massa kuddar stöttandes runtomkring mig. Så det här har varit så otroligt långt bort och utanför våra tankar.

Men så i veckan har jag verkligen legat i med mina övningar och så varje dag här hemma. Verkligen prioriterat det direkt efter frukost då jag oftast har som mest med energi, och det var nog inte förrän i förrgår som jag tyckte det började kännas lite bättre och lättare. Det känns som att det går lite lättare nu ändå med att hitta rätt muskler som ska jobba vid rätt övning. Även om jag fortfarande har lååång väg kvar. Men man behöver se upp till dem små delmålen också.

Sen idén till att prova sitta/träna på en träningsboll har kommit från min sida mer och mer för att jag vill se vad jag klarar av. Hur mycket jag kan. Så nu under några dagar har jag mer och mer känt att jag skulle vilja prova hur min balans egentligen är, och förslagsvis prova att sitta på en träningsboll för att se hur det går. Så igår när jag kom till min fysioterapeut så frågade jag henne om vi inte kunde prova det, och det kunde vi sa hon. Så det var verkligen jätteroligt!

Gillar

Kommentarer

Karolina
Karolina,
Härligt att göra sådana framsteg! Glad jag blir för din skull! Jag hejar vidare och hoppas att du gör fler framsteg. Önskar dig en trevlig helg! Kram☀️
Elin Hellgren
Elin Hellgren,
Tack Karolina! Va gullig du är! Det var verkligen ett stort steg i rätt riktning kändes det som Hoppas det är bra med dig! Tack, det hade jag! Hoppas du med hade en bra helg! Kram ☀️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229