Svar om ryggen

I förrgår när jag pratade med min reumatolog på telefon så passade jag även på och frågade om han hade fått något svar ifrån magnetkameraundersökningen jag gjorde av länd- och bröstryggen förra fredagen. De kunde inte se att det skulle vara någon kotkompression eller något diskbråck, vilket känns väldigt skönt.

Men samtidigt blir jag också frustrerad. För vad är det då som gör att jag har så ont!? Är det "bara" mitt smärtsystem som har fått sig ett riktigt fnatt, tillsammans med att min reumatiska sjukdom är så pass aktiv som den är just nu med alla inflammationer?
Det går nog inte att säga, men min reumatolog misstänkte att det kanske kan ligga kvar inflammation kring det området. Men att det kanske ligger mer mot ryggraden/mitten av ryggen än vid bäckenlederna (SI-lederna) som jag fick kortisonsprutorna mot. Eftersom jag nu har mer ont över själva ryggraden. För dem kortisonsprutorna som jag fick där mot SI-lederna hjälpte ju ändå lite, så vi får se vad han säger imorgon, på fredag när jag ska dit. Om det kanske blir någon mer spruta där också. Det visar sig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229