Tidig lördag

Hej fina ni!
Idag blev det en tidig lördag. Jag hade en tid på sjukhuset redan kl.08:40 imorse för att göra en datortomografi på njurarna. Det är en rutinkontroll efter operationen jag gjorde när dem tog bort njurstenarna för ca en månad sedan. Allt gick väldigt fort. Jag tror det stod att jag hade parkerat bilen i 13 min när jag checkade ut parkering. Så det var inte lång tid det tog.

Jag tycker det var lite väl tidigt att få en tid så på en lördag. Även fast man såklart är glad över att man får komma. Det är bara det att jag alltid ska råka ut för det. Att få en tid på en helgdag, men den här gången krockade det i alla fall inte med Annas examens- och födelsedagsfirande.

Just nu sitter jag med datorn och skriver det här inlägget hemma hos mamma. Jag har varit här sedan efter lunch för Sara blev sjuk och tyvärr krockade det så ingen av mina assistenter heller kunde hoppa in. Så då hade jag tur att dem kunde vara med mig. Anna kommer nog också snart. Hon är och klipper håret, så det ska bli roligt att se hur det blev. För hon skulle göra en rätt stor förändring. Jag tror i alla fall det kommer bli jättebra!

Annars resten av dagen blir det nog rätt lugnt. Det blir nog en mysig dag med Anna och mamma. Vi alla tre har lite saker att greja med så vi kommer nog sitta här i soffan med varsina saker att hålla på med. Men det är mysigt. Mysigt att vara bara vi tre, för det händer ju inte så ofta.
Pappa är bortrest med några kompisar i Åre för att åka cross. Så det är roligt för honom att åka dit med dem och roa sig. De behöver man göra ibland. Så här hemma blir det en riktig mamma och döttrar helg eller tjejhelg som man också kan kalla det. Det är mysigt i alla fall. Jag ska vara med Anna och mamma imorgon med.

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229