Tjejmetro på Bilmetro

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Som ni vet så var jag och mamma på Tjejmetro igår kväll. Det var en mässa endast för tjejer där det var flera utställare som stod och sålde sina produkter eller tjänster, samt att dem också kunde prova/köpa bilar. Det höll till på Bilmetro här i Gävle.

Det var lite spännande hela grejen tycker jag, eftersom vi aldrig riktigt har varit på någonting sånt här. Vi har bara varit på en utställning tidigare, men den var betydligt mindre. Så det kändes inte riktigt som samma sak. Men jag tycker det helt klart blev en lyckad kväll, så det var roligt.
Det gick över förväntan om man säger så. Både orkhetsmässigt och sen hela grejen med allt att anordna och fixa. För det blir en del att rodda i. Sen tycker jag det var himla bra anordnat och uppställt med bord osv när man kom för oss utställare, så det var också väldigt bra. Det blev en rolig och lyckad kväll helt enkelt.

Sen blev det också en perfekt "träning" inför när vi ska stå på Gävlebocken-invigningen första advent. Det är knappt två veckor dit. Det ska också bli himla roligt. Dock är det inte lika bra att det är utomhus med tanke på kroppen, eftersom min kropp verkligen inte gillar kyla. Men jag får försöka göra det bästa av det, och försöka klä på mig rejält med varma kläder så jag inte fryser. Men det ska ändå bli lite spännande att se hur det kommer gå med allt.

Här kan ni se lite bilder ifrån kvällen igår. Tyvärr blev det inte att knäppa så mycket kort eftersom vi hade lite fullt upp med annat om man säger så, men några bilder fick jag till i alla fall. Här ovanför kan ni se en tjej som gjorde så himla fina bakverk. Hon hade bl.a. gjort jättesöta små cupcakes med Bilmetro-loggan på. Jag kunde tyvärr inte smaka pga mina allergier, men dem såg i alla fall hemskt goda ut!

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja de var det! 😊
nouw.com/elinnhellgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229