Uppstart - Bassängträning

Gokväll på er!

Just nu har jag precis gjort lite middag, ätit och precis satt mig i soffan. Idag har det varit en bra dag. En rolig dag. Den började med att Sara kom på lite frukostbesök efter att hon hade lämnat barnen på förskolan. Det var himla mysigt och roligt, och att bara få umgås med henne och prata ikapp lite sen sist vi sågs.
Hon är verkligen en person som kommer med positiv energi och som man bara mår bra av att träffa! Finaste Sara!

Sen efter lunch var jag till sjukhuset för uppstart av min bassängträning. Jag tror jag berättade förut i något inlägg att jag tidigare har gått på bassängträning i perioder. Längsta tiden var från när jag var ca 4-5 år tills jag började operera fötterna som var i slutet av 2010 och gick på gymnasiet. För sen efter det har det bara varit kortare perioder med bassängträning pga framförallt operationer.

Annars gick det väldigt bra idag. Det var verkligen roligt att vara tillbaka där, och jag hade nog glömt vad skönt det är att bada. Man blir så viktlös, kan lättare röra sig och värmen. Så himla skönt! Annars tidigare har jag mest tyckt att bassängträning och bada överlag har varit en grej som har känts väldigt omständigt och jobbigt. Därför var det rätt skönt idag att bli motbevisad att det faktiskt gick bra och blev något positivt.

Min fysioterapeut var med idag när det var första gången. Det för att gå igenom vad jag ska göra och se vad som fungerar och inte i vattnet. Jag tycker det gick över förväntan måste jag säga. Sen kollade hon även på mitt höger knä. Resultatet av det var att det var en inflammation som jag misstänkte. Hon trodde även det var vätska i det. Något jag i vanliga fall inte brukar få så ofta, utan jag får oftare torra inflammationer som dem brukar kalla det. Vi kom i alla fall fram till att jag måste höra av mig till reuma imorgon. Prata med dem för att både boka in tid för sprutor, samt prata med dem om min bromsmedicinen. Om jag kanske måste höja den igen, eftersom jag bara på dem här dagarna har blivit så mycket sämre i kroppen, och då var det sen förra lördagen jag sänkte den. För någon nytta verkar den ändå göra känns det som. Så vi får se vad dem säger imorgon.

Hoppas ni har haft en bra tisdag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229