Värd att må lite sämre efter

Hej mina fina!
Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag haft, även om jag var helt slut efter att jag kom hem igår. Men det var de värt. Det var en sån här typsik grej som var värd att må lite sämre efter, om ni förstår vad jag menar. Jag tror ändå att det på något sätt gav mig mer energi mentalt, även om kroppen blev extra trött efteråt.
Det var en sån här typsik grej som var värd att må lite sämre efter.

Sen tycker jag det känns som att min energi sakta är påväg tillbaka. Inte mycket i taget men ändå lite, vilket känns positivt. Det kändes som att jag hade liten av en kris där ett tag efter att jag kom hem från sjukhuset, men den har börjat lagt sig vilket känns skönt. Sen kommer det såklart fortfarande bättre och sämre stunder, men ni förstår nog vad jag menar. Så är det ju för alla.

Idag har jag ändå varit lite i ”farten” om man kan kalla det så. Imorse tog jag det först lugnt och åt frukost. Det blev nog lite längre än vanligt, men det var skönt. Sen efter det blev det dusch och göra sig i ordning. Det var skönt, men det tar sin lilla stund, och sen efter det var jag ut och skulle kollade lite bland några flyttkartonger med saker från när jag vad liten. Jag skulle kolla om det var någonting jag ville spara eller om det skulle kastas.
Pappa har hållit på i omgångar och rensat bland uthuset(en) under våren/sommaren bland olika vindar och förråd. Det finns så himla mycket saker och nu var det läge för en ordentlig rensning, och nu var det dags för ett ryck igen. För det finns så mycket saker. För mycket saker. Men det var skönt att få det gjort.

Sen är det ett ställe till där det är mer möbler än saker som jag ska kolla bland. Men det får bli en annan dag. Det räckte bra med det jag kollade på idag. Men det var en början i alla fall. Det var allt från barnböcker/kläder/skor/leksaker/spel till gamla skolböcker och köksformar m.m. Ja ni hör ju, en riktig blandning. Men som sagt, det var skönt att ha gjort ett litet ryck, sen får det förhoppningsvis bli nästa ryck bland möblerna imorgon.

Sen har jag även hunnit med en sväng till sjukhuset för att få akupunktur till min smärtsjuksköterska idag. Jag var dit efter lunch, så det blev inte mycket till vila där mellan rensning och lunch eftersom jag efter det skulle till sjuhuset. Men det var tur det var akupunktur så jag fick vila lite där. Eftersom jag inte varit så mycket i farten som jag varit idag på hela tiden sedan jag blev utskriven i stort sett.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229