Växer så det knakar

Hejsan!

Ni som har följt mig lite vet ju om att jag (med hjälp av min familj) har hållit på och fixat hemma på baksidan med uterummet/växthuset nu under försommaren. Sen att jag även har börjat sått och odlat lite hemma för första gången i hela mitt liv under våren, och nu sommaren. Jag blev faktiskt lite glatt överraskad över att jag ändå har tyckt att det har varit rätt roligt. Speciellt när man verkligen ser hur det börjar växa, och att man har någonting annat att pyssla med och fokusera på. Så det tror jag var en bra idé ändå att börja med.

Sen kan det ju bara vara så att jag tog mig liiite vatten över huvudet med att förså lite för mycket. För verkligen ALLT tog sig, och det trodde jag inte det skulle.

Men sen nu när jag blev inlagd här på sjukhuset för ca 2 veckor sedan så har det blivit kaos där hemma, haha (!!). Jag får videos och bilder skickade till mig av familjen som hjälper mig att sköta om det, och det har verkligen blivit som en hel djungel. Hahah, helt otroligt vad det har tagit sig. Så där fick dem allt någonting att bita i.
Ni kan se på videon här nedanför som jag fick skickad till mig för någon dag sedan av pappa. Det är verkligen kaos!

https://www.youtube.com/watch?v=9hNwGZh1OhM&feature=youtu.be

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229