Veckan som varit - V.13

Den här veckan har jag inte rört mig många knop hemifrån. Det har varit en väldigt lugn vecka, där jag bara varit hemma och varit ut kanske 2 gånger för att få lite frisk luft. Så det har inte hänt jättemycket om man säger så. Alla dagar har sett rätt lika ut.

Veckans positiva. Det som varit positivt under den här veckan var nog när jag var ut en sväng i helgen. Vi var på en minipromenad och sen fikade vi lite utomhus med familjen och farmor o farfar på gården. Det var mysigt.

Veckans negativa. Det som varit negativt under den här veckan tycker jag har varit att jag knappt har kunnat träffa Anna någonting. Hon är väldigt rädd för att smitta bl.a. mig men också farmor och farfar just nu i och med corona viruset. Det med tanke på att hon jobbar på sjukhuset och vi är i riskgruppen. Därför har vi träffats lite utomhus, men det är stor skillnad när vi i vanliga fall brukar träffas i stort sett varje dag, och äta middag ihop i alla fall någon gång i veckan.

Så har min v.13 sett ut. Jag hoppas att så många som möjligt i er omgivning får hålla er friska, och ni själva såklart. KRAM!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Hoppas du får hålla dig frisk kram
nouw.com/emmamehrali
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket! Det hoppas jag med, och detsamma till dig. Kram
nouw.com/elinnhellgren
Liv
Liv,
Skönt att du har kommit ut lite grann i alla fall. Hoppas verkligen du får hålla dig frisk!
ambivertaliv.blogg.se/
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack snälla du! Det hoppas jag med, och att du med får göra det!
nouw.com/elinnhellgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229