Veckans planer - V.19

Kort om förra veckan:

Veckan som har varit har varit rätt fullspäckad. Det har varit något varenda dag, så det har inte varit en sån lugn vecka om man säger så. Det blev ju en liten knasig vecka den här veckan eftersom det varit sista april/första maj, så man har blivit lite dagvild till och från.

Kortfattat så har jag varit till sjukhuset nästan varje dag den här veckan förutom i onsdags, och i onsdags var jag på köpis med mamma en sväng. Sen har jag planterat om några av mina plantor, varit in till stan med mamma på en rolig grej (kan berätta mer om det lite senare när allt är klart) i lördags, också kom mormor o morfar förbi i lördags också och hälsade på. Så det var roligt!

Annars har det också varit en rätt jobbig vecka i och med att det har varit någonting inplanerat i stort sett varje dag, och varit något jag behövt göra nästan varje dag. Orken har inte riktigt funnits där, och det tror jag mycket beror på att jag inte riktigt får bukt med mitt illamående. Sen har jag har sådan himla huvudvärk ända sen jag var på sjukhuset i fredags nästan hela dagen, och den har inte velat släppa..

Den kommande veckan:

Min kommande vecka däremot tror jag kommer bli betydligt lugnare. I alla fall som den ser ut idag, sen brukar den ju ofta förändras lite. Så vi får se. Men träning och akupunktur står i alla fall på schemat, och sen tror jag Andreas skulle komma hit till helgen. Jag hoppas det, för vi träffades ju inte den här helgen.

Hoppas ni också har en bra vecka framför er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229