Veckans planer - V.20

Kort om förra veckan:

Förra veckan var en bra vecka. Överlag var den rätt lugn, jag hade några sjukhusbesök inplanerat som jag var på, annars blev det rätt spontana grejer som t.ex. i torsdags då vi bara kände för att åka in till stan en sväng och gå och kika i butikerna. Vilket var väldigt mysigt och trevligt. Sen under helgen hände det väl lite mer.

Andreas kom i fredags och var kvar här till i lördags på sena eftermiddagen. Det var väldigt mysigt och trevligt att ha han här. Sen åkte mamma och pappa utomlands i lördags, så sen dess är det jag och Anna som ”sköter/ser till” gården här hemma tillsammans med farmor och farfar som också är hemma. Så helt tomt är det inte. Annars i helgen så hade Anna också tre av sina gamla kursare här på besök över helgen från när hon pluggade på högskolan i Umeå. Så det var roligt att träffa dem också.

Sen i söndags så hade jag och Anna en dag då vi umgicks större delen av dagen tillsammans. Det var väldigt roligt och mysigt. Det kändes som att det behövdes. Vi åkte (Nathalie var också med) bl.a. till köpis (Valbo köpcentrum) för att fixa lite ärenden. Vi var också in på IKEA en snabbis för jag behövde bl.a. nya dra-på-lakan för Harry har gjort hål i mina gamla, och Anna skulle ha en bokhylla. Så det fixade vi först, och sen var vi in på köpis och fixade en pärm med register och häftklammer till mig. Sen åkte vi hem igen.

Den kommande veckan:

Den här veckan tror jag både kommer bli snudd på rätt intensiv, samtidigt som den kanske inte alls blir så. Jag vet inte vad jag ska gissa på.

Hittills (idag är det tisdag) har den varit extrem intensiv och jobbig, samt väldigt rolig. Men det tänkte jag ta i ett eget inlägg lite mer om varför. Annars ser veckan ut att bli rätt rolig. Det känns som att det kommer bli en bra vecka.

Sen kan det såklart ändras som det nästan alltid gör, plus att jag har lite fler saker som jag måste fixa men som jag ska göra när jag har ork, tid och lust.

Hoppas ni också får en bra vecka! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229