Veckans planer - V.22

Kort om förra veckan:

Den här veckan har inte varit bra. Först började den med besöket på akuten i måndags. Ni kan läsa mer om det besöket här under inlägget "Akutmottagningen igår". Så den började inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Sen efter det blev jag förkyld och är fortfarande, så det har varit en sjukstugevecka kan man nästan kalla det. Om det ens finns någonting som heter så? Tveksamt, men vi kallar det för de ändå tycker jag. Idag känns det i alla fall lite bättre med förkylningen, så det ändå skönt. Då har det ändå börjat vända.

Den kommande veckan:

Veckan som kommer tror jag kommer bli både bra och dålig. Den kommer börja rätt intensivt med några sjukhusbesök, och sen framåt andra halvan av veckan så kommer det bli lugnare. Så tror jag det kommer bli. Det är i alla fall så mina inplanerade saker ser ut.
Jag hoppas dock allt kommer ske i ett ganska lugnt tempo, det är min förhoppning. För jag behöver fortfarande återhämta mig mer efter den här veckan.

Sen vet man ju som sagt inte hur veckan kommer att bli. För det har ju hänt rätt många gånger att det inträffar saker som inte är riktigt planerade, eller det händer ju typ varje vecka. Men om det ska hända någonting så hoppas jag på något positivt. För det har redan varit så många negativa saker den här veckan, så då behöver vi inte en till sån vecka känner jag. Utan nu hoppas jag på en bra vecka.

Har ni något speciellt inplanerat till veckan? Jag ska försöka ta en dag i taget, så får vi se utefter det. Hoppas ni i alla fall har en bra vecka framför er. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229