Veckans planer - V.5

Kort om förra veckan:

Då har även denna vecka verkligen börjat lidit mot sitt slut. Jag tycker den här veckan har varit både lång och dålig. Det har varit en hel del motgångar, jag har haft väldigt ont i kroppen och känt mig väldigt trött och stel. Så den har inte varit en av dem bästa om man säger så. Sen har jag haft en rätt lugn och skön helg, även om den har varit lite tråkig. Men samtidigt skön. Såna här helger behöver man också då det inte händer så mycket.

Den kommande veckan:

Den kommande veckan hoppas och tror jag kommer bli bättre. Lite jobbig kan den nog bli eftersom jag fortfarande inte är bra i kroppen och äntligen ska få komma till läkaren på fredag. Men det är några dagar kvar tills dess, och inte tror jag det blir bättre för det, eftersom det troligtvis blir kortisonsprutor då med. Men det visar sig.
Sen har jag/vi ju lärt oss att veckoplaneringen kan ändras rätt fort, så vi får se om den kan få se ut såhär eller om det blir några ändringar. Sen har jag lite fler saker jag också ska göra som att bl.a. ta blodprov inför läkarbesöket och hämta mediciner på apoteket m.m.

Hoppas ni har haft en bra helg i alla fall och får en bra kommande vecka! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229