Veckans planer - V.7

Kort om förra veckan:

Den här veckan som varit har varit väldigt blandad. Men jag har haft en väldigt dålig helg. En jobbig helg. Men det tänkte jag berätta mer om i ett eget inlägg, men rolig har den inte varit.

Något positivt är att jag i alla fall nu har kommit igång med min bromsmedicin. Xeljanz heter den. Det känns väldigt skönt att vara igång med den, så den har jag tagit i en vecka nu.
Sen hände ju det där tråkiga med mina fingrar förra fredagen och i tisdags fick jag komma och träffa en arbetsterapeut som tittade på den. Troligtvis är det någonting med senorna (samma som jag för ett år sedan opererades för). De tyckte jag skulle behöva träffa handkirurgen igen, så det skulle dem rekommendera till min reumatolog. Så jag hoppas han har skrivit en remiss dit och att jag inte behöver vänta alltför länge. För den är inte bra.

Rita kan jag inte heller göra längre pga det, så det är väldigt tråkigt. Eftersom det är något som får mig att må bra och tänka på någonting annat. Men tyvärr går det inte, inte på vanligt papper i alla fall.

Den kommande veckan:

Den kommande veckan ser ut att bli ganska lugn som det ser ut nu. Det är början av veckan, speciellt måndag och tisdag som jag har en del saker inplanerat, som det ser ut just nu i alla fall. Sen ser resten av veckan ut att bli väldigt tom. Men det kan såklart ändras och vända ganska fort och bli förändringar, men det visar sig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229