Veckans planer - V.8

Hej på Er!

Först skulle jag bara vilja säga att det här inlägget skulle ha kommit igår, men jag låg med en sån himla huvudvärk/nackvärk hela eftermiddagen och kvällen igår så det gick helt enkelt inte.
Jag ville bara ligga med värme om axlarna och försöka slappna av och blunda. Det var precis som att man drog ur en propp på mig igår så all energi försvann. Jag var så trött. Jag tror jag t.o.m. somnade två gånger i soffan för att jag var så trött. En sväng på eftermiddagen och en på kvällen efter middagen.
Så större delen av söndagseftermiddagen låg jag helt däckad i soffan efter att vi hade varit och lämnat av Andreas vid tåget där efter lunch.

Sen känns det lite som en genomgående röd tråd att jag har mycket dem 2-3 första dagarna på veckan och sen blir det lugnare. I alla fall såhär när man tittar i början av veckan vad man har framför sig inplanerat, och sen ändras den nästan jämnt.

Men nu tillbaka till lite kort om hur förra veckan var och hur min planer kring den kommande veckan ser ut.

Kort om förra veckan:

Förra veckan var en väldigt blandad vecka. I stora drag så var det mycket kring Harry, eftersom han låg inlagd på Universitetsdjursjukhuset i början av veckan. Men i tisdags fick han äntligen komma hem, så det var väldigt skönt! Skönt att ha honom hemma igen och få se honom piggare.

Sen har det varit en hel del kring handen. Jag var till arbetsterapeuten i tisdags (innan jag åkte till Uppsala och hämta Harry) så hon fick titta över min viloskena, samt prova ut en ny för min var egentligen inte en "viloskena" som hon tyckte jag skulle ha. Hon ville att det skulle vara en som gick som ett stöd under alla fingrar så de får vila ordentligt. Sen var det lite krångel med den, så jag har fått ringt en del samtal för att både fixa den, samt kring vad som kommer hända med handen. Vad vi har för plan? osv, eftersom jag inte kan ha det såhär.
Men tillslut blev det i alla fall sagt och bestämt att min reumatolog ville titta på mina fingrar/handen, så det var jag dit och gjorde i fredags. Då blev det även sagt att han skulle försöka få in mig på handronden den 25/2 för att träffa handkirurgen. Men det har jag inte fått svar på än.

Sen hade jag haft Andreas här över helgen. Det har varit väldigt trevligt och mysigt. Jag skriver lite mer om det i ett eget inlägg om helgen.

Den kommande veckan:

Den här veckan tror jag kommer bli lite lugnare. Det är mycket i början av veckan, men sen blir det nog rätt lugnt som det ser ut just nu. Men först blir det några lite intensivare dagar då jag ska till sjukhuset på lite olika besök.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229